POTS FER-HO?

PILOTA AMB CULLERA

És el clàssic repte de portar una pilota o objecte petit amb una cullera sense que caigui. Us atreviu?

BASKETPONG

Intenteu ficar una pilota de ping pong dins d'un got. si no en teniu pilota de ping pong ho podeu fer amb una altra que boti una mica. Si encerteu podeu ampliar la dificultat allunyant-vos una mica més. Preparats?

GLOBUS-CAP

Quanta estona podreu controlar un globus utilitzant només el cap?

BUFAR GLOBUS 10"

Sereu capaços de mantenir a l'aire durant 10 segons un globus sense que el pogueu tocar amb cap part del cos?

EL PONT D'AIGUA

Heu de posar tres o més vasos iguals plens d'aigua fent filera. Utilitzeu una pilota de ping-pong o feu una pilota de paper i l'emboliqueu amb un plàstic (film) per a que no s'enfonsi. Bufant heu de fer que la pilota passi de got en got fins al final (podeu posar un got buit)

LA CARRETILLA

Podreu transportar els objectes fent la carretilla? Poseu-vos els objectes a l'esquena i, si podeu, deixeu-los a la galleda sense perdre les forces.

PASSAR AMB LA BARBETA

Agafeu un objecte entre la barbeta i el pit. L'heu de passar a un altre jugador. Quantes vegades sereu capaços de passar-vos l'objecte sense que caigui? Les mans les hem de posar darrere l'esquena. Si som tres o més jugadors fem una rotllana.

EL TREN COOPERATIU

Utilitzant només els peus.... Sereu capaços de transpotar tots els objectes sense que caiguin? Agafeu objectes fàcils d'agafar amb els peus (que siguin tovets). Cada vegada que dipositeu un objecte a la galleda heu de canviar de posicions.

FUTGOLF

Poseu un recipient a una distància. Heu de colpejar amb el peu un objecte tou (peluix) i intentar ficar-ho dins el recipient. Si falleu heu de colpejar l'objecte des d'on estigui. Aconseguireu un hole in one? Podeu jugar 1 vs 1 i anoteu els colpejos que aneu fent en un paper.

LES DUES TORRES AMB PEUS

Agafa 4 gots per jugador. A la senyal heu d'intentar construir dos torres. Poseu dos gots cap amunt i dos cap avall. Feu la torre apilant-los base amb base. Qui serà el més ràpid? I vigileu no feu caure allò que teniu construit...

PELUIX BÀSQUET

Agafa uns quants peluixos de la teva habitació. Posa un recipienta una certa distància (podeu variar-la segons el nivell) i intenteu encistellar el màxin monbre de peluixos. Vinga, 3 punts!!!

RECOLLIR AMB ELS PEUS I D'ESQUENES

Heu d'intentar posar dins un recipient tot un seguit d'objectes (varieu forma, material i tamany) utilitzant només els peus. Per fer-ho més difícil ho heu de fer asseguts i d'esquenes al recipient... Podreu?

QUI TIRA MÉS AMPOLLES?

Poseu en un extrem tantes ampolles com volgueu(una mica plenes d'aigua). A la senyal llenceu la pilota des de l'altre extrem i intenteu fer caure les ampolles. Podeu jugar individualment (quantes feu caure en 3 minuts), en equip o fer un duel contra algun familiar (llençant per torns).

DE PEUS A MANS

En aquest repte hauràs d'impulsar cap amunt tot tipus d'objectes amb els peus i agafar-los sense que caiguin aterra... Quants ets capaç d'agafar? Varia els tamanys dels objectes per fer-ho més difícil.

REPTE DE L'AMPOLLA

El clàssic repte de l'ampolla... Aconseguiràs que quedi dreta? Utilitzeu una ampolla amb base ampla i ompliu-la d'aigua fins gairebé la meitat. I a per el repte!!!

L'EQUILIBRISTA

En aquest REPTE hauràs de portar objectes d'un lloc a un altre a sobre del cap i hauràs de ficar-los a dins d'un recipient (galleda, caixa, etc...) Sense utilitzar les mans!