CHALLENGE

FUTCESTO

Necessiteu uns quants mitjons doblegats o us podeu fer unes pilotetes de paper de diari antic. L'objectiu és intentar ficar el màxim nombre de pilotes dins d'un recipient fent el colpeig amb el peu. Sembla fàcil? Proveu!!

PILOTA AMB CULLERA

És el clàssic repte de portar una pilota o objecte petit amb una cullera sense que caigui. Us atreviu?

BASKETPONG

Intenteu ficar una pilota de ping pong dins d'un got. si no en teniu pilota de ping pong ho podeu fer amb una altra que boti una mica. Si encerteu podeu ampliar la dificultat allunyant-vos una mica més. Preparats?

GLOBUS-CAP

Quanta estona podreu controlar un globus utilitzant només el cap?

BUFAR GLOBUS 10"

Sereu capaços de mantenir a l'aire durant 10 segons un globus sense que el pogueu tocar amb cap part del cos?

EL PONT D'AIGUA

Heu de posar tres o més vasos iguals plens d'aigua fent filera. Utilitzeu una pilota de ping-pong o feu una pilota de paper i l'emboliqueu amb un plàstic (film) per a que no s'enfonsi. Bufant heu de fer que la pilota passi de got en got fins al final (podeu posar un got buit)

LA CARRETILLA

Podreu transportar els objectes fent la carretilla? Poseu-vos els objectes a l'esquena i, si podeu, deixeu-los a la galleda sense perdre les forces.

GUILLERMO TELL

Heu de col·locar un objecte a sobre d'un altre. Tots dos han de poder caure si els colpegem amb una pilota. L'objectiu és colpejar i fer caure l'objecte que estigui adalt sense que es tombi el de sota.

PASSAR AMB LA BARBETA

Agafeu un objecte entre la barbeta i el pit. L'heu de passar a un altre jugador. Quantes vegades sereu capaços de passar-vos l'objecte sense que caigui? Les mans les hem de posar darrere l'esquena. Si som tres o més jugadors fem una rotllana.

EL TREN COOPERATIU

Utilitzant només els peus.... Sereu capaços de transpotar tots els objectes sense que caiguin? Agafeu objectes fàcils d'agafar amb els peus (que siguin tovets). Cada vegada que dipositeu un objecte a la galleda heu de canviar de posicions.

COLPEJAR PILOTA ALTERNANT MANS

Quants cops sereu capaços de fer abans de que us caigui a terra? Si no teniu pilota us la podeu fer vosaltres mateixos. Mireu secció RECICLA I JUGA.

BÀSQUET PER SOTA DE LES CAMES

Quants intents necessiteu per aconseguir-ho? Podeu anar apujant la dificultat... Cada vegada poseu-ho un pas més lluny... Fins a on arribareu? Ho heu de mesurar amb cinta métrica.

FUTGOLF

Poseu un recipient a una distància. Heu de colpejar amb el peu un objecte tou (peluix) i intentar ficar-ho dins el recipient. Si falleu heu de colpejar l'objecte des d'on estigui. Aconseguireu un hole in one? Podeu jugar 1 vs 1 i anoteu els colpejos que aneu fent en un paper.

LES DUES TORRES AMB PEUS

Agafa 4 gots per jugador. A la senyal heu d'intentar construir dos torres. Poseu dos gots cap amunt i dos cap avall. Feu la torre apilant-los base amb base. Qui serà el més ràpid? I vigileu no feu caure allò que teniu construit...

PELUIX-BÀSQUET

Cadascun té dos peluixos (si voleu més, perfecte) A la senyal heu de tirar un i intentar ficar-ho. Si falleu l'heu d'anar a recollir i tornar a llençar fins que el fiqueu. Guanya el joc el primer que fiqui tots els peluixos. Feu una partida llençant amb una mà i ana altra partida llençant amb l'altra.

RECOLLIR AMB ELS PEUS I D'ESQUENES

Mireu el video. Una altra manera de jugar si voleu fer una mica de competició és que cada jugador es posi en costats oposats al recipient. cadascun ha de posar 4 objectes a dins. El primer que ho faci guanya la partida. Quan es fica un objecte s'ha de tornar al punt d'inici i fer 3 flexions (o el que acordeu) per poder ficar un altre objecte.

QUI TIRA MÉS AMPOLLES?

Poseu tantes ampolles com volgueu a l'altre costat. Per torns heu de llençar una pilota per fer caure alguna ampolla. Heu d'anar comptant el número d'ampolles que fa caure cadascun. Quan hagi caigut l'última ampolla guanya qui tingui més punts.

LES DUES AMPOLLES

El clàssic repte de l'ampolla però més difícil encara... Amb una ampolla a cada mà... Ho intenteu?

LLENÇAR PILOTA I PICAR AL TERRA

Aquest és el Nivell avançat del repte "Llençar la pilota i picar de mans". Esteu preparats? Som-hi!

LLENÇAR PILOTA I PICAR DE MANS

Llenceu la pilota a l'aire i piqueu una vegada de mans abans d'agafar-la. Després 2, 3, 4...Fins a on arribareu?

EL PENJADOR

Posa objectes pel terra. Agafa un i posate'l a una part del cos. Baixa sense que caigui i agafa un altre. Aixeca't i posate'l a sobre de l'anterior objecte o a una altra part del cos. Quants objectes podràs portar a la vegada?