JOCS A CASA

LA MITJONADA

És el joc ideal per a que els vostres fills us ajudin a doblegar la roba (els mitjons en aquest cas). El joc es basa en trobar més parelles de mitjons que l'altre jugador. Per a fer-ho més divertit podem inventar una manera de desplaçar-se.

BUSCAR TRESSSORS

És un joc molt divertit. Poseu un munt d'objectes dins una galleda, tapeu-los amb una manta o el que tingueu. A la senyal els jugadors han de trobar el que el dinamitzador digui. El primer que ho trobi guanya el punt.

CAÇA CUES

Col·loqueu-vos el mitjó a la cintura. A la senyal heu d'intentar agafar el mitjó de l'altre jugador abans de que us el prengui a vosaltres. No podeu llençar-vos al terra ni agafar a l'altre jugador.

TREPITJA CUA

Agafats de les mans heu d'intentar trepitjar la cua de l'altre jugador i fer-li fora. La cua s'ha de col·locar al mitjó i podem utilitzar un mitjó llarg. No està permès tirar al terra l'altre jugador ni empentar.

GLOVOLEI

Teniu ganes de fer un partidet de volei? No més necessiteu una xarxa (pal escombra), seure al terra i un globus. La norma principal és que no ens podem aixecar del terra pel colpejar el globus.

CONNECTA 4

Fer un circuit. El jugador s'ha de desplaçar fent les accions motrius acordades. Quan arriba al tauler de joc posa una fitxa i torna al punt de partida. Surt l'altre jugador. Qui fa 4 en línia guanya la partida. Si no teniu el joc físic el podeu fer en paper. Aquí us deixo un enllaç de com es fa: CONNECTA 4 EN PAPER

VELOCITAT DE REACCIÓ MÀSTER

Es col·loquen els jugadors un enfront de l'altre i al mig una tauleta o cadira amb uns cinc objectes a sobre. El "mestre" dona consignes als jugadors (saltar com granotes, com cavalls, tocar-se el nas...) però en un moment donat nombra un dels objectes. Qui l'agafa primer guanya un punt.

DRETA-ESQUERRA

Els salts s'han de fer sempre amb els peus junts menys quan es dóna l'orde de "mig" que els han de separar. Podeu jugar amb tes vides. Cada vegada que us equivoqueu en perdeu una.


BITLLES

Jugueu al clàssic joc de bitlles utilitzant els cilindres de cartró dels rotlos de paper higiènic. Si voleu els podeu decorar per a que quedin més macos. (MIREU EXEMPLES CLICANT AQUÍ). També podeu anar variant la manera de fer els llençaments.

AIR XANCLA

Dos jugadors. L'ideal és jugar-ho en un passadís de casa. Cada jugador agafa una xancleta (o dos, una per a cada mà). L'objectiu és marcar gol a l'altre jugador. La pilota no es pot agafar, s'ha de colpejar sempre (com a l'air hoquei). podeu fer partits a 5 gols o posar un temps.

CURSA DE CULS

Necessiteu uns draps per posar-los al cul. Els jugadors es col·loquen a un costat i a una distància es posa un objecte (ampolla). A la senyal han de desplaçar-se arrossegant el cul. Les mans han d'estar en tot moment al cap. Només es poden treure per agafar l'objecte.

HANDBOL ESTÀTIC

Dos jugadors. Es posen a 3 metres de distància l'un de l'altre amb les cames obertes. L'objectiu és fer passar una pilota per sota de les cames de l'altre jugador i intentar que no ens passi per sota de les nostres. Podeu jugar a 5 gols o posar un temps.

DUEL DE PUNTERIA

Per a 2 jugadors. Col·loqueu-vos cadascun a un extrem amb una ampolla al terra amb una mica d'aigua. Per torns (comença qui tingui la menor edat) heu d'intentar fer caure la torre de l'altre jugador. Qui faci 3 punts guanya la partida.

MEMORY ANIMALS

El clàssic joc de Memory però a on ens haurem de desplaçar imitant a diversos animals. Primer agafem una tarjeta i hem de desplaçar-nos cap a l'altre costat imitant a l'animal que ens ha tocat.

MEMORY ANIMALS.pdf

PLANTILLA ANIMALS

Per Descarregar