NOVETATS

Dimcres 27 de Maig

NOU APARTAT DE MÀGIA a la Secció de CIRC.

Nous REPTES i JOCS en cadascuna de les seccions corresponents.

NOVA SECCIÓ ESPORTS ATÍPICS. Si pensàveu que coneixieu tots els esports del món esteu ben equivocats... Ei, i qui sap si potser acabeu descobrint el vostre esport preferit.

Dilluns 27 d'Abril

ESCAPE ROOM "SALVEM ELS JOCS OLÍMPICS" DISPONIBLE. Jugueu en Família ja que no totes les proves són fàcils de superar. Es tracta de que coopereu i gaudiu tots plegats. És recomanable jugar des d'un ordinador portàtil o de sobretaula. SOM-HI!

Diumenge 26 d'Abril

MÉS VIDEOS A MÉS FORTS (P3/P4/P5), EN FORMA! (1r / 2n) i FIT (3r / 4t)

NOU KAHOOT sobre ELS ALIMENTS. Teniu de temps fins el 26 de maig.

NOUS BALLS a cadascuna de les seccions corresponents. Mireu al curs del vostr@ fill/a.

NOVA Secció CIRC. En aquest espai aniré penjant activitats de clown, equil·libris, malabars, acrosport, màgia...

A 5è i 6è S'han incorporat 4 seccions. PISTA DE BALL, COREOGRAFIES, ZONA FITNESS i CONFIREPTES. Esperem gaudiu tots i totes d'aquests nous continguts.

Des de P3 fins a 4t s'han afegit REPTES i JOCS adaptats a cadascuna de les edats. Entreu a les diferents seccions des del menú superior.

Dimecres 15 d'Abril

LECTURA REFLEXIVA. En aquest espai compartiré les lectures que els alumnes de 4t A i B han realitzat amb mi els dilluns i dimarts a les mitges hores de lectura. La idea és fer una lectura en veu alta per part del nen/nena i posteriorment conversar sobre allò que heu llegit entre tota la familia. Espero que en pogueu treure profit.

BIBLIOSPORT nova secció. En aquest espai compartiré llibres de temàtica esportiva per franges d'edat. Tanmateix estaran disponibles les Lectures de temàtica esportiva que han realitzat els alumnes de 4t aquest curs a la mitja hora de lectura.

P3/P4/P5 Nous reptes a POTS FER-HO? i jocs a JUGUEM! Si els nens i nenes de P3, P4 i P5 volen provar amb els reptes de 1r i 2n no dubteu en fer-ho! Es tracta de disfrutar!!

1r i 2n. Nous reptes i jocs a les seccions EL REPTE i JOCS A CASA. Us animem a que proveu els reptes de 3r i 4t. Us atreviu?

3r i 4t. Nous reptes i jocs. Consulteu seccions CHALLENGE & GAMES. I si sou capaços de pujar la dificultat dels reptes o crear de nous no dubteu en fer-ho i compartir-ho!

RECICLA I JUGA Nova secció a on podreu accedira videotutorials per a construir-nos el nostre propi material d'educació física: corda, pilotes, pales, stick d'hoquei, xanques... DO IT YOURSELF!

KAHOOTS EDUCACIÓ FÍSICA. Nova secció que s'anirà renovant cada divendres. Espero que gaudiu en família.

Dijous 9 d'Abril

FUTBOL A CASA La Gisela de 4t B em va demanar, a través del formulari FES UNA PROPOSTA, activitats de Fútbol per a realitzar des de casa. A la secció EXTRA de 3r/4t les podreu trobar. Apa futboleras i futboleros, ja no teniu excuses!!!

ZONA APP ampliada amb una aplicació pels amants de la competició.

P3/P4/P5 Nous vídeos MÉS FORTS i BALLEM. Nous recursos a MÉS COSES

1r /2n Nous vídeos EN FORMA! i BAILONGO. Nous recursos a A MÉS A MÉS

3r/4t Nous vídeos FIT i DANCE. Nous recursos a EXTRA

Dilluns 6 d'Abril

Nova secció EL GAUDÍ ES MOU. L'objectiu d'aquest repte col·lectiu és crear un video musical entre tots amb una acció motriu. Cada setmana us demanaré una petita grabació (5 segons) fent un tipus de moviment. Cada divendres serà l'últim dia per enviar-les. Durant el cap de setmana faré el vídeo musical i dilluns següent el compartiré en aquest espai. Vinga, SOM GAUDÍ!


Dissabte 4 d'Abril

Nova secció ZONA APP creada. En aquest espai anirem recomanant aplicacions mòbils que fomenten l'activitat física o que les podem utilitzar com a eina. Podeu accedir, des de l'ordinador o dispositiu mòbil, entrant en el menú superior a l'apartat "Más".

Recordeu que des de la secció TÚ ETS EL PROTAGONISTA podreu compartir totes les activitats físiques que esteu realitzant a casa. També podreu veure què fan els vostres companys!

Nova secció FES UNA PROPOSTA creada. Si tens alguna idea, repte, millora per la Web; fes-m'ho saber. Gràcies!

#ToTaniRàbÉ